ONZE FILOSOFIE

Onze missie staat voorop in alles wat we doen: de allerbeste voeding voor jouw hond of kat zoals de natuur het bedoeld heeft. Wij geloven dat honden en katten dezelfde voedingsbehoefte hebben als hun voorouders. Rijk aan dierlijke, voedzame eiwitten. Dit kan alleen door de beste, natuurlijke ingrediënten te gebruiken en zonder allerlei toevoegingen. Dierenliefhebbers over de hele wereld vertrouwen op de bekroonde voeding en snacks van Orijen. Voor een blije, gezonde en sterke kat of hond.

 

 

Voeding die past bij de biologie en anatomie van jouw hond of kat: dit noemen wij Biologically Appropriate™. Hoe we dit doen? We bootsen de hoeveelheid, versheid en variëteit na van het natuurlijke dieet van jouw hond of kat.

De grijze wolf, Canis Lupus, is de voorouder en het naaste familielid van alle honden met voor 97% hetzelfde DNA. De Afrikaanse wilde kat, Felis Silvestris Lybia, is de naaste familie van huiskatten. Ondanks eeuwen fokken is de spijsvertering en de anatomische bouw van honden en katten precies hetzelfde als die van hun wilde voorgangers. Het zal daarom niemand verbazen dat dit ook voor hun voedingsbehoeften geldt.

ONZE VOEDING

  • Wordt bereid met (vers of rauw) spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot, in grote hoeveelheden, brede diversiteit en in de juist verhoudingen.
  • Wordt aangevuld met groenten, fruit en kruiden.
  • Is vrij van ongeschikte ingrediënten zoals granen, mais, rijst en aardappel.
  • Is vrij van geur-, kleur-, smaakstoffen, hormonen, antibiotica, synthetische conserveringsmiddelen.
  • Wordt beperkt in het aantal synthetische toevoegingsmiddelen.