Inhoud
Vers vlees, hart, nier, rundermagen, pens, runderlever en schapenvet.
Aan het vlees is, in de juiste verhouding toegevoegd:
uitstekende opneembare en ontsloten granen, groenten, melkprodukten, fosfor, calcium en alle belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen.
Tevens wordt gemalen lijnzaad toegevoegd i.v.m. omega 3 vetzuren.
Gewaarborgd gehalte per kg:
– Ruw eiwit : 13.1 %
– Ruw vet : 15.6 %
– Vocht : 62 %
– Ruwe celstof : 2.5 %
– Koolhydraten : 5.0 %
– Mineralen : 1.8 %
– Eiwitfractie : -/+ 23.8 %
– K.cal / 100 gram : -/+ 220
– K.J. / 100 gram : -/+ 930
Toegevoegd:
– Vitamine A : 4000 i.e./kg
– Vitamine D3 : 750 i.e/kg
– Vitamine E : 25 mg/kg