Eenvoudig en snel

Bestelinformatie

Te bestellen via de website, per email of op enige andere wijze geeft je te kennen dat je met de algemene voorwaarden akkoord gaat. Bestellen kun je eenvoudig doen door, bij het gewenste artikel, op de bestelknop te klikken.

Bij je bestelling dien je je volledige adres en telefoonnummer (mobiele nummer) te vermelden. Nadat de bestelling is afgerond, krijg je meteen via e-mail een bevestiging van je bestelling.

Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn, dan word je hiervan per mail of telefonisch op de hoogte gesteld.

Bezorgen en verzenden van bestellingen

Wij bezorgen gratis in Nederland & België bij bestellingen vanaf €40,00. Bij bestellingen onder de €40,00 euro, wordt er €5,95 aan bezorgkosten in rekening gebracht.

In Zeeland en Goeree bezorgen wij al gratis bij bestellingen vanaf 20,00 euro. Bij bestellingen onder de 20,00 euro, wordt er 4,95 aan bezorgkosten in rekening gebracht.

Afhalen van bestellingen

Afhalen is altijd mogelijk. Kies dan voor afhalen bij het plaatsen van je bestelling. Aan afhalen zijn geen kosten verbonden.

Retourneren

Wij adviseren om dit aangetekend en verzekerd te doen aangezien ook het risico van transportbeschadiging of vermissing aan eigen kant ligt.

Als je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, komen de retourkosten voor eigen rekening. Je kunt, na overleg telefonisch of per email ,binnen 7 dagen het product retourneren / persoonlijk afgeven (na afspraak) bij TrentDierenvoer.

Diepvriesproducten kunnen niet worden geruild of geretourneerd worden. Voor meer voorwaarden / informatie aangaande het bestellen, betalen, verzenden en retourneren verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden.

Vers Vlees kan niet geretourneerd worden.

Afhalen

Bij ons is ook gratis afhalen een optie. We zetten alle bestellingen waarbij is gekozen voor zelf afhalen in Goes elke ochtend klaar. Je kunt de bestelling op de door uitgekozen dag van 10:00 in de ochtend tot 21:00 in de avond ophalen.

Deze bestellingen worden in isolatie boxen klaargezet. Je kunt de bestelling er dus de hele dag uithalen, wanneer het je uitkomt, dus geen tijd stress meer!

Zowel diepvries producten als brokken en al het overige van ons assortiment kan worden afgehaald.

Je dient een dag van tevoren te bestellen om het af te kunnen halen.
Gelieve de boxen altijd te laten staan.

Hoe bestel ik bij TrentDierenvoer?

Je plaatst je bestelling altijd via de website en u selecteert de betaalwijze. U ontvangt meteen via de E-mail een bevestiging van je bestelling. Op de dag van levering ontvang je in de ochtend een e-mail met track & trace, zodat je het tijdstip van levering exact kunt volgen. Onze leveringen starten op werkdagen vanaf 11.00 uur en op zaterdag vanaf 9.00 uur.

Voedingsadvies op maat

We ontvangen vragen over voedingsadvies en/of problemen bij voorkeur via e-mail, zodat we er de tijd voor kunnen nemen om een grondig en gepersonaliseerd antwoord te bieden. Door vragen schriftelijk te ontvangen, kunnen we alle details zorgvuldig overwegen, onderzoek doen indien nodig en een op maat gemaakt advies samenstellen dat perfect past bij de unieke behoeften van het huisdier.

Dit zorgt ervoor dat we de hoogste kwaliteit van advies kunnen bieden, terwijl we ook de mogelijkheid hebben om eventuele vervolgvragen te beantwoorden en verdere begeleiding te bieden indien nodig.

Ons advies is kosteloos voor u.

Samenwerking gedragsdeskundige

Wij werken nauw samen met Patrick en Hannah, gedragsdeskundigen voor hond en paard, die een kleinschalig bedrijf aan huis runnen dat zich richt op het verbeteren van de communicatie tussen mens en dier. Hun expertise ligt in het begrijpen van de signalen en taal van honden en paarden, waardoor eigenaren beter in staat zijn om met hun dieren te communiceren en respect te tonen.

Patrick en Hannah staan altijd klaar om eigenaren te ondersteunen wanneer zij het contact met hun hond of paard dreigen te verliezen. Of het nu gaat om gedragsproblemen, communicatie-uitdagingen of het opbouwen van een sterke band, zij bieden deskundige begeleiding en training om de relatie tussen mens en dier te versterken.

Voor meer informatie:

dogbehavior.nl

Patrick Visser 06-21296395

info@dogbehavior.nl

Tot slot!

Kijkt u gerust verder op onze website, raadpleeg onze Facebookpagina of Google ons op het internet. Wij zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, onze positieve recensies maar bovenal onze bijdrage aan een gezond en gelukkig dierenleven!

Trent Dierenvoer: uw dier onze zorg!

Vers Vlees kan niet geretourneerd worden.