Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws, tips, trends en alles wat je moet weten als klant van TrentDierenvoer.nl.

NIEUW PAARDENVOEDING

Wat zijn wij enthousiast over onze super mooie nieuwe aanwinst in ons assortiment!

Namelijk niks minder dan de prachtige brokken van Pavo en Cavalor. Deze brokken hebben we in alle soorten en maten, en vergeet natuurlijk niet de leuke extra’s zoals lijnzaadolie, sweetie’s, likstenen ga zo maar door! Ook deze artikelen worden gratis aan huis bezorgd in Zeeland,Goeree en Tholen. U kunt ze zelfs op uw manege laten bezorgen zodat u helemaal niet hoeft te sjouwen. Hoe ideaal is dat!

Bestel het snel via onderstaande link!

bestel Hier

NIEUW KNAAGDIER-VOEDING

We kunnen onze kleine knagende vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk niet vergeten! Ook voor uw cavia en konijn hebben wij nu van alles in het assortiment.

Van gezonde voeding, hooi en zaagsel tot aan knaagsticks, we hebben van alles! Neem snel een kijkje via onderstaande link en bestel snel uw items mee en laat het gratis thuisbezorgen! hoe ideaal! 

bestel Hier

Prijsverhogingen

Ook wij ontkomen niet aan prijsstijgingen. De oorzaken hiervan zijn stijgende prijzen van grondstoffen als gevolg van schaarste. Daardoor maken de fabrieken de producten duurder en zijn wij verplicht mee te stijgen. Wij balen hier ook enorm van. 

We zullen te allen tijde proberen zo goedkoop mogelijk te zijn en zoveel mogelijk leuke kortingen te geven om u tevreden te houden!

Vergeet niet om te blijven sparen met de Trent spaarpunten, zo krijgt u ook nog eens een leuke korting!