Over ons

TrentDierenvoer VOF is een familiebedrijf in natuurlijke- en biologische honden- en kattenvoeding. In 2010 is ons bedrijf gestart en samengevoegd met onze hondentrimsalon.

In 2022 is dochter Parel als vennoot toegetreden in ons bedrijf en hebben we paardenvoeding en knaagdiervoeding aan het assortiment toegevoegd.

TrentDierenvoer is de grootste leverancier van Zeeland met bezorgroutes op Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland, geheel Zeeuws-Vlaanderen, Schouwen-Duiveland, Tholen en Goeree-Overflakkee.

Wij bezorgen zelf, via geconditioneerd vriestransport.

Contact met ons

Wat kunnen wij voor jouw huisdier betekenen?

Een gezonde darmflora is een van de belangrijkste pijlers onder de totale gezondheid van uw hond, kat of paard. Goede voeding wordt daarbij erg onderschat.

Onze voedingen en supplementen resulteren aantoonbaar in minder (ernstige) ziekten, worden aangepast op allergieën, zorgen voor minder ontlasting en mooiere vacht. En u bespaart hierdoor aanzienlijk in de dierenartskosten.

Afhalen

Bij ons is ook gratis afhalen een optie. We zetten alle bestellingen die voor afhalen in Goes hebben gekozen elke ochtend klaar. U kunt de bestelling op uitgekozen dag van 10:00 in de ochtend tot 21:00 in de avond ophalen.

Deze bestellingen worden in isolatie boxen klaargezet. U kunt uw bestelling er dus de hele dag uithalen, waneer het u uitkomt, dus geen tijd stress meer! 

Zowel diepvries producten als brokken en al het overige van ons assortiment kan worden afgehaald. 

U dient een dag van te voren te bestellen om het af te kunnen halen. 

Gelieve boxen altijd laten staan.

Over onze natuurlijke- en biologische brokken, snacks en vers vlees

In het oerwoud van verschillende voedingen geven wij u deskundig advies over welke voeding het beste past bij uw hond, kat of paard. Door de voeding aan te passen, merkt u snel verbetering in de gezondheid van uw dier. Juist ook voor gezonde dieren is het belangrijk om de juiste voeding te geven. Het voorkomt gezondheidsproblemen in de toekomst en verlengt het leven van uw dier.

Voor dit alles heeft Anne-Marie haar basisopleiding gevolg bij Dibevo en is daarna verder gespecialiseerd tot Zeelands grootste dierendiëtiste. Ook verwijzen diverse dierenartsen hun cliënten door naar Trent dierenvoer, omdat voeding onderdeel uitmaakt van de gezondheid e/o het herstel van de hond of kat.

Een mooier compliment kunnen we niet krijgen!

Hoe bestel ik bij TrentDierenvoer?

U plaatst uw bestelling altijd via de website en u selecteert de betaalwijze. U ontvangt meteen via

E-mail de bevestiging van uw bestelling met de factuur. Op de dag van levering ontvangt u in de ochtend een e-mail met track & trace, zodat u het tijdstip van levering exact kunt volgen. Onze leveringen aan u start op werkdagen vanaf 13.00 uur en op zaterdag vanaf 9.00 uur.

Voedingsadvies op maat

Voor een voedingsadvies op maat kunt u ons bellen. Of u stuurt ons een e-mail met de problemen waar u tegenaan loopt en welke vragen u daarover heeft.

Wij komen met een voedingsadvies op maat en in overleg met elkaar bepalen we het vervolg.

Ons advies is kosteloos voor u.

Tot slot!

Kijkt u gerust verder op onze website, raadpleeg onze Facebookpagina of Google ons op het internet. Wij zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, onze positieve recensies maar bovenal onze bijdrage aan een gezond en gelukkig dierenleven!

Trent Dierenvoer: uw dier onze zorg!

Contact