Over ons

TrentDierenvoer VOF is een familiebedrijf in natuurlijke- en biologische honden- en kattenvoeding. In 2010 is ons bedrijf gestart en samengevoegd met onze hondentrimsalon.

In 2021 is dochter Parel als vennoot toegetreden in ons bedrijf.

TrentDierenvoer is de grootste leverancier van Zeeland met bezorgroutes op Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland, geheel Zeeuws-Vlaanderen, Schouwen-Duiveland, en Goeree-Overflakkee.

Wij bezorgen zelf, via geconditioneerd vriestransport.

Contact met ons

Wat kunnen wij voor jouw huisdier betekenen?

Een gezonde darmflora is een van de belangrijkste pijlers onder de totale gezondheid van uw hond, kat of paard. Goede voeding wordt daarbij erg onderschat.

Onze voedingen en supplementen resulteren aantoonbaar in minder (ernstige) ziekten, worden aangepast op allergieën, zorgen voor minder ontlasting en mooiere vacht. En u bespaart hierdoor aanzienlijk in de dierenartskosten.

Afhalen

Bij ons is ook gratis afhalen een optie. We zetten alle bestellingen die voor afhalen in Goes hebben gekozen elke ochtend klaar. U kunt de bestelling op uitgekozen dag van 10:00 in de ochtend tot 21:00 in de avond ophalen.

Deze bestellingen worden in isolatie boxen klaargezet. U kunt uw bestelling er dus de hele dag uithalen, waneer het u uitkomt, dus geen tijd stress meer! 

Zowel diepvries producten als brokken en al het overige van ons assortiment kan worden afgehaald. 

U dient een dag van te voren te bestellen om het af te kunnen halen. 

Gelieve boxen altijd laten staan.

Over onze natuurlijke- en biologische brokken, snacks en vers vlees

In het oerwoud van verschillende voedingen geven wij u deskundig advies over welke voeding het beste past bij uw hond en/of kat. Door de voeding aan te passen, merkt u snel verbetering in de gezondheid van uw dier. Juist ook voor gezonde dieren is het belangrijk om de juiste voeding te geven. Het voorkomt gezondheidsproblemen in de toekomst en verlengt het leven van uw dier.

Voor dit alles heeft Anne-Marie haar basisopleiding gevolg bij Dibevo en is daarna verder gespecialiseerd tot Zeelands grootste dierendiëtiste. Ook verwijzen diverse dierenartsen hun cliënten door naar Trent dierenvoer, omdat voeding onderdeel uitmaakt van de gezondheid e/o het herstel van de hond of kat.

Een mooier compliment kunnen we niet krijgen!

Hoe bestel ik bij TrentDierenvoer?

U plaatst uw bestelling altijd via de website en u selecteert de betaalwijze. U ontvangt meteen via

E-mail de bevestiging van uw bestelling met de factuur. Op de dag van levering ontvangt u in de ochtend een e-mail met track & trace, zodat u het tijdstip van levering exact kunt volgen. Onze leveringen aan u start op werkdagen vanaf 11.00 uur en op zaterdag vanaf 9.00 uur.

Voedingsadvies op maat

Voor een voedingsadvies op maat kunt u ons bellen. Of u stuurt ons een e-mail met de problemen waar u tegenaan loopt en welke vragen u daarover heeft.

Wij komen met een voedingsadvies op maat en in overleg met elkaar bepalen we het vervolg.

Ons advies is kosteloos voor u.

Wat doen Patrick en Hannah?

Observeren
Door observeren van uw hond en het invullen van een vragenlijst gaan we proberen te achterhalen wat er in uw hond omgaat. Als we dit weten kunnen we doelgericht aan de slag gaan. Doordat we de hond beter gaan begrijpen kunnen we zorgen dat eventuele moeilijkheden voor de hond verdwijnen.
Stress
Stress bij de hond geeft in de meeste gevallen het “probleemgedrag”
Door te kijken waar de hond stress van krijgt (we letten hierbij op de kalmerende signalen) kunnen we ook zorgen dat we die stress voor hem of haar gaan wegnemen. Stress weg is in veel gevallen ook “probleem” weg.
Pijn
Er is in alle gevallen 1 ding wat we als eerste moeten weten : Heeft mijn hond pijn? Pijn zal namelijk bijna altijd leiden naar ongewenst gedrag. Voordat we met eventuele training kunnen beginnen moeten we dus zeker weten dat uw hond geen pijn heeft. Wanneer u hier aan twijfelt zal dit eerst uitgezocht moeten worden. Het heeft namelijk geen enkele zin en is al zeker niet in lijn met het welzijn en respect naar uw hond of paard om te gaan trainen met pijn.

Voor meer informatie ;
www.dogbehavior.nl
Patrick Visser 06-21296395
info@dogbehavior.nl.

.

Omdat lichaam en geest samen werken, is niet alleen voeding belangrijk, maar ook gedrag.
Zoekt u iemand om doelgericht aan de slag te gaan met u en uw hond?
Neemt u dan contact op met gedragsdeskundige Patrick en Hannah.

Wie zijn wij?
Wij, Patrick en Hannah hebben een kleinschalig bedrijf aan huis wat gericht is op communicatie tussen mens en hond (of paard). Door beter te begrijpen wat ze bedoelen, zijn we beter in staat goed te kunnen handelen en respect te tonen.
Door onze interesse in honden en paarden en de communicatie tussen mens en hond of paard hebben wij ons verdiept in het trainen van honden en paarden met behulp van kalmerende signalen, lichaamstaal, wederzijds respect en vertrouwen.
Wij staan voor u klaar als u het contact met uw hond of paard even bent verloren.

Tot slot!

Kijkt u gerust verder op onze website, raadpleeg onze Facebookpagina of Google ons op het internet. Wij zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, onze positieve recensies maar bovenal onze bijdrage aan een gezond en gelukkig dierenleven!

Trent Dierenvoer: uw dier onze zorg!

Contact